Koncentruoti, Skysti Maisto Papildai – HumanPerformance.lt parduotuvėje

melatoninas

Informuojame, kad HumanPerformance.lt pradėjo prekiauti gerai žinomo gamintojo “AllNutrition” super koncentruotais skystais maisto papildais. Šis gamintojas orientuojasi į aktyviai sportuojančius žmones, todėl jų papildai dažnai būna aukštesnės kokybės, bei gerokai stipresnės koncentracijos, nei tarkime parduodamų vaistinėse. 

Kodėl vertėtų rinktis skystus maisto papildus?

  1. Lengviau įsisavinami organizmo.
  2. Paprasta Vartoti.
  3.  Didesnis porcijų kiekis.
Mūsų siūlomas Melatoninas “Melatonin Forte + Saffron Extract” tai skystas Melatoninas, kuris padeda lengviau ir greičiau užmigti, o kartu esantis Šafrano ekstraktas veikia raminančiai, padeda pagerinti nuotaiką, bei yra stiprus antioksidantas. Suvartokite 2 lašiukus prieš miegą. Užsilašinkite po liežuviu ir palaikykite kelias sekundes, tuomet nurykite. Viename buteliuke yra net 500 porcijų. (porcija 2 lašiukai). Šiuo metu (2022m) pagal Lietuvos VMVT nustatytas taisykles Lietuvos rinkai galima būti tiekiama tik 1mg per porcija melatonino papildai. Jei jaučiate, kad Jums reikia didesnio kiekio, tiesiog galite padidinti suvartojamą dozę, pvz. 4 lašiukai. Geriausia neviršyti 3mg per porciją dozės (6 lašiukai).
 
 
“Al Nutrition Vitaminas D3+K2” tai aukštos koncentracijos (porcija 100mcg 2000% RMV) Vitaminas D3 su Vitaminu K (MK-7). Vitaminas K padeda lengviau organizmui įsisavinti vitaminą D3 + K vitaminas organizmui reikalingas tam, kad susidarytų protrombinas – kraujo plazmos baltymas ir krešėjimo faktorius, svarbus kraujo krešėjimui ir kaulų metabolizmui. Vitaminai D3 ir K yra tirpūs riebaluose, todėl jei tarkime vartojate šiuos papildus kapsulėmis ar tabletėmis, itin rekomendujama juos vartoti kartu su riebalų turinčiu maistu. All Nutrition, skystuose papilduose, vitaminai yra ištirpinti dygminų sėklų aliejuje, todėl visas reikiamas medžiagas įsisavinsite greičiau ir efektyviau.
 
Vitamino B12 bioaktyvi forma metilkobalaminas ypač tinka vegetarams bei veganams:
 
  • Vitaminas B12 padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą
  • Vitaminas B12 padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį
  • Vitaminas B12 padeda palaikyti normalų raudonųjų kraujo kūnelių susidarymą
  • Vitaminas B12 padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą
  • Vitaminas B12 padeda palaikyti normalią psichologinę funkciją
  • Vitaminas B12 padeda palaikyti normalią energijos apykaitą
  • Vitaminas B12 atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese 

Jei ieškote skysto Vitamino B12, rekomenduojame B12 Methyl iš AllNutrition.


Atminkite: Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas! Rūpinimasis savo sveikata yra labai sveikintinas dalykas. Kuomet rūpinamės savimi, savo fizine bei emocine sveikata, esame laimingesni, žvalesni ir darbingesni. Žmogaus sveikatai, ypatingai didelę reikšmę turi geras miegas, fizinis aktyvumas, kokybiškas, sveikas maistas ir bendravimas su kitais žmonėmis. Jei į savo racioną įtrauksite kuo daugiau įvairesnio maisto – daržovių, vaisių, įvairių grūdinių patiekalų, duonos gaminių, mėsos, organizmas įsisavins, visas jam naudingas medžiagas ir tikėtina jų netrūks. Papildai, vitaminai, mineralai, tai tik mitybos papildymas, vartokite juos tik tuo atveju jei gerai žinote, kad vienos ar kitos medžiagos Jums trūksta. Arba jei tą parekomendavo gydytojas. Idealus variantas, jei galite pasidaryti kraujo tyrimą ir tiksliai nustatyti, kokių medžiagų Jums trūksta. Būkite sveiki ir laimingi!

HumanPerformance.lt

 

One Comment

  1. Jūratė

    Vartoju Melatoniną ir Vitamin D3. Gera kokybė, pradėjau jausti efektą Vitamino D3 po savaitės, Melatoninas iškart veikia..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

HumanPerformance.lt