...

KAIP UŽAUGINTI RAUMENIS BE STEROIDŲ?

KAIP PASKATINTI LIESO RAUMENS AUGIMĄ?

Norite žymiai greičiau ir efektyviau užauginti raumenų masę? Treniruojatės kelis kartus per savaitę, didinate apkrovą, suvartojate pakankamą kiekį baltymų, pakankamai ilsitės, tačiau vis tiek nematote progreso arba tik tokį, kuris Jūsų netenkina? 

Taip, iš tiesų nemažai raumeningų, “gerai” atrodančių žmonių vartoja įvairius steroidus, sarmus, kurių dėka raumenys ima augti žymiai greičiau, atsiranda daugiau jėgų. Mažai kas tą pripažįsta. Dažnai žmonės prieš vartojimą būna susipažinę su galimais šalutiniais poveikiais. Ar verta juos vartoti? Atsakymas TAIP, jei Jūsų tikslas dalyvauti varžybose, siekti profesinių šios srities rezultatų, tačiau tai yra nelegalu bei kenkia sveikatai. Atsakymas NE, jei esate “paprastas” žmogus tiesiog norintis atrodyti gražiai, turėti gerą sveikatą ir turėti daugiau jėgų. Atminkite, kad net ir vartojant įvairius neleistinus papildus, reikia daug dirbti salėje, patys raumenys neauga. Be to rezultatų visada sunkiau pasiekti jei šalia dar turite šeimą, kitus hobius/veiklas, darbą gerai pagalvokite ar turėsite tam tiek laiko.

Gal Užtenka apsistoti ties svorio reguliavimu, gera sveikata ir puikia išvaizda? Ar įmanoma to pasiekti, viską darant kuo natūraliau?

Taip, viskas yra įmanoma ir tam jums reikia visai nedaug:

  1. Turėkite treniruočių programą.
  2. Sportuoti eikite bent 2-3 kartus per savaitę.
  3. Nepersitreniruokite pvz. 5 treniruotės per savaitę jau gali turėti atvirkštinį efektą.
  4. Baltymai tai mūsų raumenų statybinė medžiaga. Todėl būkite tikri, kad suvartojate pakankamą kiekį baltymų pvz.  vištiena, kiaušiniai, pieno produktai ir. t.t. Taip pat Baltymai/Proteino kokteilis – užtikrintas ir didelis baltymų kiekio šaltinis. Skaniai atsigersite ir pamaitinsite savo raumenis.
  5. Geras miegas ir poilsis – Tai labai svarbu. Atminkite raumenys auga kuomet ilsitės.
  6. Nestandartiniai papildai raumenų augimui pvz. Laxogenin, Epicatchein (apie juos skaitykite žemiau)

Tai ką gi be standartinių papildų, papildomai vartoti, kad geriau augtų raumenys?

1. Vartokite kreatiną, tai saugi vartoti medžiaga. Ji suteiks daugiau jėgos, bei užpildys raumenis, ko pasekoje jie atrodys pilnesni/kietesni. Ar jis pavojingas, kenksmingas? Atsakymas NE. Kreatiną vartoja senjorai ar net aktyviai sportuojantys vaikai pvz. plaukikai. 2. Preworkoutai – tai ne tik energizuojantys gėrimai, tačiau kartu ir priemonė padedanti efektyviau atsistatyti raumenims. (pvz. Beta Alaninas). Saugūs “Steroidai” – Anglijoje dažnai vartojamas terminas “Natty” skirtas apibudinti žmogų auginanti raumenis natūraliai, be jokių steroidų ar sarm pagalbos. Šie žmonės dažnai vartoja Laksogeniną kurio pagalbą raumenys ima augti kelis kartus sparčiau ir Epikatechiną, kuris laikomas miostatino inhibitoriumi

Epikatechinas padeda raumenims augti, slopindamas miostatiną – baltymą, esantį jūsų raumenų ląstelėse, apribojantį raumenų augimą ir diferenciaciją. Tyrimai rodo, kad epikatechinas stimuliuoja folistatino, kitų baltymų, kurie blokuoja miostatino veikimą, išsiskyrimą, dėka kurio padidėja fizinis pajėgumas, jėga ir raumenų augimas.

Genetiškai apdovanotų kultūristų organizme yra labai mažas miostatino kiekis. Eksperimentai parodė, kad gyvūnams gimusiems be miostatino, be perstojo augo raumenys, net ir esant ypač mažam fiziniam aktyvumui.

Per pastaruosius 20 metų buvo sukurta keletas papildų, slopinančių miostatino gamybą, tačiau nė vienas iš jų iki šiol nebuvo toks efektyvus kaip epikatechinas.

Nauji tyrimai parodė, kad vartojant epikatechiną galima išvengti sarkopenijos – raumenų praradimo, susijusio su amžiumi. Pagyvenusiems žmonėms myostatino kiekis sumažėjo 28%, o folistatinas padidėjo 30% tik po 7 dienų gydymo epikatechinu. Gydant epikatechinu, raumenų jėga taip pat padidėjo 7%. Šiuo metu siūlome “Dedicated Nutrition” produktą su laksogeninu ‘EPI-BOL‘ arba mišinys ‘BIGGER BY THE DAY

RAUMENU-AUGIMAS-EPI-BOL

Laksogeninas – tyrimai parodė, kad vartojant dideles (pvz. 100mg) laksogenino dozes stipriai padidėja baltymų sintezė (200%), pagerėja azoto sulaikymas. Dažnai jau po vieno kurso pastebimas raumenų didėjimas.

Laksogeninas taip pat padeda sumažinti kortizolio kiekį, kas su laiku padeda užauginti raumenį ir sudeginti riebalą . Jis taip pat padės lengviau atsistatyti, kas Jus paskatins dar stipriau ir efektyviau treniruotis.

Šiuo metu siūlome “Dedicated Nutrition” produktą su laksogeninu ‘LAXO-BOL‘ arba mišinys ‘BIGGER BY THE DAY

One Comment

  1. Laimis

    Esu bandęs laksogeniną ir epiketachną, o konkrčiai jų steką iš 5% nutrition Bigger by the day. D4l j4gos sunku suprasti, bet raumenų apimtys pasijautė jau suvartojus apie puse buteliuko. Tai kažkur po 2 savaičiu. Sakyčiau apsimoka pavartoti kursais, kainos tikrai nesikandžioja.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

HumanPerformance.lt