Aprašymas
Maca (peruvinės pipirnės) šaknis kilusi iš aukštų Peru kalnų, ji užėmė svarbią vietą senovės inkų mityboje. Makų šaknyse yra daug naudingų maistinių medžiagų: Omega3 ir Omega9 riebalų rūgščių, aminorūgščių, vitaminų ir mineralų.
ICONFIT Makų šaknys pirmiausia nuvalomos ir džiovinamos žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugotos visos maistinės medžiagos. Po džiovinimo šaknys sumalamos ir sijojamos, kad būtų pasiekta vienodai aukšta kokybė.
Pastaraisiais metais maka buvo atrasta iš naujo ir tapo labai populiari visame pasaulyje. Joje yra daug vitamino C, vario, geležies ir vitamino B6. Maka pasižymi įvairiomis naudingomis savybėmis, kelia nuotaiką, gerina atmintį ir padeda sutelkti dėmesį. Be to, gerina sportininkų rezultatyvumą ir suteikia energijos.
MAISTINĖS MEDŽIAGOS: | / 10 g | / 100 g |
---|---|---|
Energija (kJ / kcal) | 128/30 | 1276/303 |
Baltymai (g) | 1,4 | 14,2 |
Angliavandeniai (g) | 7,0 | 70,0 |
..iš kurių cukrų (g) | 3,1 | 31,0 |
Riebalai (g) | 0,36 | 3,6 |
….iš kurių sočiųjų (g) | 0,0 | 0,0 |
Skaidulinės medžiagos (g) | 0,9 | 9,0 |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.