Aprašymas
Labai skanūs ir maistingi blynai, kuriuos sudaro net 41% išrūgų baltymų. Idealu norintiems atsisakyti cukraus, sumažinti kalorijų kiekį, auginti raumenis ir gauti aukštos kokybės amino rugščių.
- Aukšta BCAA dozė
- Kiaušinio baltymo albuminas
- Daug skaidulų turinčio balkšvojo gysločio (Psyllium husk) sėklų miltai
- Nėra pridėto cukraus
- 3000mg omega-3
GN® Protein Blynuose yra net 31 g angliavandenių komplekso ir tik 3 g cukraus. Puikus pasirinkimas skaniems pusryčiams, gausus baltymais ir kitomis naudingomis maistinėmis medžiagomis.
Vartojimas
PARUOŠIMAS SU VANDENIU
Sumaišykite 50g (2 kaušelius) baltyminių blynų mišinio su 100ml vandens ir išmaišykite. Žiūrėkite, kad gautųsi tradicinė blynų tešlos konsistencija.
PARUOŠIMAS SU LIESU PIENU IR KIAUŠINIU
Maišytuve sumaišykite 50g (2 kaušelius) baltyminių blynų mišinio su 100ml lieso pieno ir kiaušiniu. Žiūrėkite, kad gautųsi tradicinė blynų tešlos konsistencija.
Šis produktas gali būti naudojamas ir vaflių gamybai
En
PROTEIN PANCAKES MIX BY GENIUS NUTRITION®
A delicious mix for protein pancakes which contains 41% protein (whey protein) to support growth and repair of muscle mass. It is an ideal product for anyone who wants to cut down sugar and calorie levels and needs a complete protein and high quality amino acids.
GN® Protein Pancakes uses premium ingredients for exceptional taste and nutritional levels:
– 100% heat-stable whey protein that does not become denatured even at high temperatures
– High dose of BCAAs
– Egg white albumin
– High fibre psyllium husk flour
– No added sugar
– 3000 mg omega-3
GN® Protein Pancakes contains 31 g of complex carbohydrates of which only 3 g of sugar. It is the perfect choice for a delicious breakfast rich in protein and essential nutrients. It can be also used to prepare snacks.
PREPARATION WITH WATER
Mix 50 g (2 scoops) of Protein Pancakes and 100 ml of water and make a batter having the consistency of traditional pancake batter.
PREPARATION WITH SKIM MILK AND EGG
Mix in a blender or a shaker cup 50 g (2 scoops) of Protein Pancakes, 100 ml skim milk, and an egg and make a batter having the consistency of traditional pancake batter.
TIPS
Serve with a topping of low glycaemic index fruit: blueberries, strawberries, other berries. For an even more delicious taste, add a teaspoon of iSpread or Peanut Butter.
This product can be used to prepare waffles.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.