...
Sumažinta Kaina!

“Glutamine 3000mg” 100% L-Glutaminas Atsistatymui ‘Genius Nutrition’ (300g/100porc)

Original price was: €16.90.Current price is: €14.80.

“Glutamine” (Genius Nutrition) 100% L-glutaminas padeda apsaugoti raumenis nuo katabolizmo ir padeda jiems augti ir atsistatyti po fizinio krūvio.

➠ 5000mg Glutamino 1 porcijoje
➠ 100% Fermentuotas
➠ Padeda raumenims atsistatyti
➠ Trumpina atsistatymo laiką
➠ Apsaugo raumenis nuo katabolizmo

made-in-sweden-human-performance

Turime

Aprašymas

“Glutamine” 100% L-glutaminas padeda apsaugoti raumenis nuo katabolizmo ir padeda jiems augti ir atsistatyti po fizinio krūvio.

➠ 3000mg Glutamino 1 porcijoje
➠ 100% Fermentuotas
➠ Padeda raumenims atsistatyti
➠ Trumpina atsistatymo laiką
➠ Apsaugo raumenis nuo katabolizmo

Visos amino rūgštys čia –>


Atminkite: Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas! Rūpinimasis savo sveikata yra labai sveikintinas dalykas. Kuomet rūpinamės savimi, savo fizine bei emocine sveikata, esame laimingesni, žvalesni ir darbingesni. Žmogaus sveikatai, ypatingai didelę reikšmę turi geras miegas, fizinis aktyvumas, kokybiškas, sveikas maistas ir bendravimas su kitais žmonėmis. Jei į savo racioną įtrauksite kuo daugiau įvairesnio maisto – daržovių, vaisių, įvairių grūdinių patiekalų, duonos gaminių, mėsos, organizmas įsisavins, visas jam naudingas medžiagas ir tikėtina jų netrūks. Papildai, vitaminai, mineralai, tai tik mitybos papildymas, vartokite juos tik tuo atveju jei gerai žinote, kad vienos ar kitos medžiagos Jums trūksta. Arba jei tą parekomendavo gydytojas. Idealus variantas, jei galite pasidaryti kraujo tyrimą ir tiksliai nustatyti, kokių medžiagų Jums trūksta. Būkite sveiki ir laimingi!

HumanPerformance.lt

Papildoma informacija

Gamintojas

Rule 1

Vartojimas

Sumaišykite 1 samtelį su 180-240 ml mėgstamo šalto gėrimo ar baltymų miltelių ir vartokite prieš treniruotę, jos metu ar po jos.


Įspėjimai:  Neviršykite nurodytos rekomenduojamos paros normos. Šis produktas neturėtų būti naudojamas kaip įvairios, subalansuotos dietos pakaitalas. Maisto produktas, nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti žmonėms, alergiškiems produkto sudėtinėms dalims. Prieš vartojimą pasitarkite su sporto treneriu, gydytoju ar vaistininku. Laikyti vėsioje sausoje vietoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Alergenai: Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, soja, kiaušinio baltymas, glitimas ir žemės riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai. 

Geriausias iki (termino pabaigos): geriausias vartoti iki termino, nurodyto ant pakuotės šono, viršaus arba jos apačioje.

Sudedamosios Dalys

PAVADINIMAS: GLUTAMINE – MAISTO PRODUKTAS, MILTELIAI
PORCIJŲ SKAIČIUS PAKUOTĖJE: 100 porc.
GRYNASIS KIEKIS: 300 g
GAMINTOJAS: GENIUS NUTRITION LTD, European Union, ROU, Business Logistic Center, Tamasi 20, Buftea
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “Aroma Fero” UAB, Konstitucijos pr. 21, 09306 Vilnius.


MAISTINGUMO DEKLARACIJA: 3 g  (1 samtelis) L-glutamino – 3 g.

SUDEDAMOSIOS DALYS: L-glutaminas. (Fermentuotas)

En Description

GLUTAMINE

Glutamine is a conditionally-essential amino acid (CEAA) and an important building-block of proteins. Prolonged bouts of intense exercise can deplete your body’s nutritional reserves and overcome its ability to fully recover. Made entirely with pure l-glutamine, R1 Glutamine.
WHAT’S IN IT
100% L-Glutamine

R1 Glutamine is offered in one stress-free flavor option: unflavored. It readily drops into protein shakes and workout supplements to boost the benefits.^

  • 5g micronized l-glutamine
  • Formula Transparency
  • ZERO Fillers
  • ZERO Sugars
  • ZERO Stimulants
  • ZERO Gums

^ These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 Per serving

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs ““Glutamine 3000mg” 100% L-Glutaminas Atsistatymui ‘Genius Nutrition’ (300g/100porc)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

HumanPerformance.lt